Aktuelt

 • Strømstøtten økte fra 1. september til 90%

  Strømstøtten økte fra 1. september til 90%

  For forbruk fra og med 1. september er Statens strømstøtte økt fra 80 til 90 % av priser over 70 øre + mva. Viktige egenskaper ved strømstøtten: Gis til private husholdninger og kun primærbolig, ikke fritidsbolig og inntil 5.000 kWt per måned. Strømstøtten inntreffer på gjennomsnittlig pris over 70 øre + mva, altså 87,5 øre…

  Les mer

 • Strømsparetips

  Strømsparetips

  Det er en vanskelig tid med høye strømpriser og det påvirker økonomien til alle. Da blir det ekstra viktig å gjøre små og store tiltak som reduserer strømforbruket.

  Les mer

 • Strømstøtten gjelder over 70 øre + mva

  Strømstøtten gjelder over 70 øre + mva

  Statens strømstøtte har fra og med januar økt og administreres fortsatt av netteier. Det er viktig å påpeke at den gjelder månedlige spotpriser over 70 øre + mva (87,5 øre inkl mva).

  Les mer

 • Statens strømstøtte trekkes fra nettleien

  Statens strømstøtte trekkes fra nettleien

  Stortinget har vedtatt en støtteordning som administreres av nettselskapene. Alle Agvas strømavtaler for privatpersoner omfattes av støtteordningen, uavhengig av om det er spot, fastpris eller variabel. Men støtten blir fratrukket på regningen fra nettselskapet.

  Les mer

 • Hvordan forbedre levetiden til elbilbatteriet ditt

  Hvordan forbedre levetiden til elbilbatteriet ditt

  Populariteten til elbiler øker jevnt og trutt. Både nye og mer erfarne elbileiere står overfor det samme spørsmålet: Hvordan beskytter jeg batteriet best mulig?

  Les mer

 • Vinterdekk til elbiler – dette bør du vite

  Vinterdekk til elbiler – dette bør du vite

  Er elbiler annerledes når det kommer til vinterdekk? Svaret er: Delvis. Elbileiere må blant annet ha begrepet ‘load index’ i tankene når det kommer til vinterkjøring og tilhørende dekkvalg.

  Les mer

 • Strømsparetips som monner

  Strømsparetips som monner

  Den billigste og mest miljøvennlige strømmen er den du ikke bruker. Vi har derfor sammen med WWF satt opp en liste med tolv sparetiltak som monner. Bra for miljøet, bra for lommeboken og bra for deg.

  Les mer