KONTAKT AGVA KRAFT

WWF_partnership_badge Agva kraft liggende

Kundeservice, Agva Kraft

Epost: kundeservice@agva.no
Telefon: 67 11 44 66

Adresse:
Strandveien 50,
1366 LYSAKER

 

Historien om Agva

Agva Kraft er energimarkedets fremste utfordrer i privatmarkedet. Vi tilbyr strøm til markedsledende pris. Ja, så billig er vår strøm at vi skal toppe Forbrukerrådets kraftprisoversikt.

Hos Agva Kraft skal det ikke bare være billig, men også veldig enkelt. Vi er et heldigitalt energiselskap, noe som gjør det enkelt både å bestille og å være hos oss.

Vannkraft er naturens største fornybare energiressurs. Agva har ikke bare hentet inspirasjon til navnet sitt fra denne ressursen. Vi kjøper inn 100 % fornybar energi til alle våre kunder, uten at det koster deg noe ekstra. Dette kan du lese mer om her. Alt du trenger å være opptatt er at vi er prisledende, og at det tar deg 30 sekunder å bytte til Agva Kraft.

Agva og Trustpilot

Våre kunders erfaringer og omtaler er viktige for oss i Agva Kraft, vi bruker derfor Trustpilot for å innhente kundeerfaringer og omdømme for oss. Du kan lese mer om dette her.

Agva støtter WWFs klimaarbeid

Agva Kraft er opptatt av å gjøre det vi kan for å forhindre den menneskeskapte globale oppvarmingen. I tillegg til å tilby 100% fornybar energi til våre kunder, støtter vi også arbeidet WWF Verdens naturfond gjør for å bremse klimaendringene og stanse tapet av natur. Dette samarbeidet, og tips til hvordan du kan spare strøm i hjemmet ditt, kan du lese mer om her. Ingen kan ta fullt ansvar for å stanse den globale oppvarmingen, men alle kan gjøre sitt. Et første skritt er å se til at strømmen du kjøper inn til hjemmet ditt er 100% fornybar. Hos Agva Kraft koster ikke dette noe ekstra.

Fakturaspørsmål

Vi har her samlet en del informasjon som er vanlig når kunder har spørsmål om faktura til Agva Kraft. Du kan også kontakte Agva Kundeservice om fakturaspørsmål.

Gode på pris

Det har etter hvert kommet mange gode strømpriskalkulatorer og Agva Kraft kommer generelt godt ut. Agva rangerer i toppen på Payr, som tidligere het kortogkontant, Strømvalget og Elskling i tillegg til Forbrukerrådets egne strømprisportal. En annen privat aktør som sammenligner strømpriser er Strømtest.no

Mer om Agva Kraft

Agva Kraft – Wikipedia
Agva Kraft – Facebook
Agva Kraft – Youtube
Agva Kraft – Mynewsdesk