Om Agva

Agva er strømbransjens fremste utfordrer i markedet for salg av strøm til private husholdninger, og tilbyr strøm til konkurransedyktig pris.

Det skal være enkelt, miljøvennlig og billig å være kunde hos Agva. Vi er et heldigitalt strømselskap og tilbyr noen av markedets beste og rimeligste strømavtaler.

AGVA og Trustpilot

Kundeerfaringer og omtaler er viktige for oss i Agva Kraft. Derfor benytter vi oss av Trustpilot for å hente inn tilbakemeldinger fra kundene våre. Slike anmeldelser gir oss nyttig kunnskap for videre utvikling. Ønsker du å dele dine erfaringer med oss? Besøk Trustpilot.no, søk opp Agva Kraft og klikk på “Skriv en anmeldelse”. Hos Trustpilot kan du også lese andres erfaringer med Agva Kraft.

Agva støtter WWFs klimaarbeid

Agva Kraft er opptatt av å gjøre det vi kan for å forhindre den menneskeskapte globale oppvarmingen. Agva støtter arbeidet WWF Verdens naturfond gjør for å bremse klimaendringene og stanse tapet av natur. Dette samarbeidet, og tips til hvordan du kan spare strøm i hjemmet ditt, kan du lese mer om her. Ingen kan ta fullt ansvar for å stanse den globale oppvarmingen, men alle kan gjøre sitt.

Gode på pris

Det har etter hvert kommet mange gode strømpriskalkulatorer på markedet, og Agva kommer generelt godt ut av dem alle. Agva rangerer blant annet i toppen på Payr, som tidligere het kortogkontant, Strømvalget og Elskling, i tillegg til Forbrukerrådets egne strømprisportal. En annen privat aktør som sammenligner strømpriser er Strømtest.no

Fakturaspørsmål

Vi har samlet en del informasjon som svarer på vanlige fakturaspørsmål hos Agva. Denne informasjonen finner du her. Du kan også kontakte kundeservice dersom du ikke finner svar på det du lurer på.