OM AGVA

Agva Kraft er energimarkedets fremste utfordrer i privatmarkedet, og tilbyr fornybar strøm til markedsledende pris. Ja, så billig er vår strøm at vi skal toppe Forbrukerrådets kraftprisoversikt.

Hos Agva Kraft skal det ikke bare være billig, men også veldig enkelt. Vi er et heldigitalt energiselskap, noe som gjør det både enkelt å bestille en strømavtale og brukervennlig å være kunde hos oss. Anmeldelser av kundene våre bekrefter at vi har lykkes med nettopp dette. Vi legger stor vekt på kunders erfaringer, og bruker disse for å stadig utvikle oss. Les hvordan du legger inn en omtale nedenfor.

Vannkraft er naturens største fornybare energiressurs. Agva har ikke bare hentet inspirasjon til navnet sitt fra denne ressursen. Vi kjøper også inn 100 % fornybar energi til alle våre kunder, uten at det koster deg noe ekstra. Dette kan du lese mer om her. Dermed kan du få miljøvennlig energi – til markedsledende pris. Det tar deg kun 30 sekunder å bytte til Agva Kraft.

AGVA OG TRUSTPILOT

– Slik legger du inn en omtale og leser andres erfaringer

Kundeerfaringer og omtaler er viktige for oss i Agva Kraft. Derfor benytter vi oss av Trustpilot for å hente inn tilbakemeldinger fra kundene våre. Slike anmeldelser gir oss nyttig kunnskap for videre utvikling. Ønsker du å dele dine erfaringer med oss? Besøk Trustpilot.no, søk opp Agva Kraft og klikk på “Skriv en anmeldelse”. På Trustpilot kan du også lese andres erfaringer med Agva Kraft.

AGVA STØTTER WWFs KLIMAARBEID

Agva Kraft er opptatt av å gjøre det vi kan for å forhindre den menneskeskapte globale oppvarmingen. I tillegg til å tilby 100% fornybar energi til våre kunder, støtter vi også arbeidet WWF Verdens naturfond gjør for å bremse klimaendringene og stanse tapet av natur. Dette samarbeidet, og tips til hvordan du kan spare strøm i hjemmet ditt, kan du lese mer om her. Ingen kan ta fullt ansvar for å stanse den globale oppvarmingen, men alle kan gjøre sitt. Et første skritt er å sørge for at strømmen du kjøper inn til hjemmet ditt er 100% fornybar. Høsten 2020 støttet Agva og våre kunder TV-aksjonen på NRK.

GODE PÅ PRIS

Det har etter hvert kommet mange gode strømpriskalkulatorer på markedet, og Agva Kraft kommer generelt godt ut av dem alle. Agva rangerer blant annet i toppen på Payr, som tidligere het kortogkontant, Strømvalget og Elskling, i tillegg til Forbrukerrådets egne strømprisportal. En annen privat aktør som sammenligner strømpriser er Strømtest.no

FAKTURASPØRSMÅL

Vi har samlet en del informasjon som svarer på vanlige fakturaspørsmål hos Agva Kraft. Denne informasjonen finner du her. Du kan også kontakte Agva Kundeservice dersom du har andre spørsmål knyttet til faktura.