Strømabonnement

Når du skal velge ditt strømabonnement, er det viktig å sjekke at leverandøren tilbyr et abonnement basert på spotpris. Dette er den avtaletypen som historisk har vist seg å være billigst over tid. Det er også denne avtalen forbrukermyndigheten anbefaler deg å tegne.

Man forbinder ofte ordet strømabonnement med bindingstid, og da gjerne over 12 mnd. Vi i Agva ønsker ikke å binde opp kundene våre, du skal være hos Agva lenge fordi du er fornøyd, ikke fordi du må.

Under ser du hvilke strømabonnement du kan velge imellom, uansett hva du velger tar det knapt ett minutt å gjøre bestillingen og etter det fikser vi resten. Ingen binding og lave regninger rett i nettbanken.

AGVA Spotpris

For deg som vil følge spotprisen til enhver tid.

AGVA Spot-kampanje

Beste avtalen for nye kunder.

Alle strømavtaler

Prisliste

Se hva folk sier om Agva

Strømpriser

Oppdatert 22.06.2024

Alle strømleverandører kjøper inn strømmen til samme pris til samme tidspunkt. Med Standard variabel pris endres prisene av og til og dette styres etter konkurransesituasjonen i markedet. Med fastpris er du sikret en fast pris i et avtalt tidsrom, og det er kun forbruket som gjør at fakturaen varierer. Nedenfor vises siste spotpris fra Nordpool:

181,59

Sørøst-Norge

217,81

Sørvest-Norge

9,93

Midt-Norge

7,28

Nord-Norge

181,59

Vest-Norge