Agva dobler ditt bidrag til TV- aksjonen NRK WWF

I år går TV-aksjonen NRK 2020 til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet. Hele 8 millioner tonn plast havner i verdens hav hvert år. Dyrene i havet spiser plast, setter seg fast og får miljøet sitt ødelagt. Men plasten truer ikke bare dyrelivet, det truer også oss. Sammen skal vi samle inn penger til å redusere plastutslippene og ta vare på havet.

Agva dobler ditt bidrag
Vi har et stort miljøengasjement for havet, så i år ønsker vi å gi ekstra kraft til din støtte! Gir du via vår Spleis så dobler vi ditt bidrag. Ditt bidrag er betydningsfullt, lite som stort.

Agva støtter TV-aksjonen med opp til 100 000 kr. Målet vårt er å samle inn 200 000 kr sammen.

BIDRA HER

Hva går pengene til?
WWF tar plasten ved roten ved å etablere og forbedre eksisterende avfallssystemer for mer enn 900 000 mennesker i Sørøst-Asia. Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand står for en tredjedel av all plastforsøplingen i verdens hav, derfor er det viktig for WWF å ta grep i denne regionen.

Med midlene fra årets TV-aksjon skal WWF:
• Etablere og forbedre avfallssystemer
• Samle inn og resirkulere søppel
• Lære opp elever og lærere om konsekvensene av plast for helse
og miljø
• Kutte bruken av unødvendig plast
• Ansvarliggjøre bedrifter som forsøpler

Hvorfor engasjerer Agva seg i havet?
Vi er opptatt av å gjøre det vi kan for å ta vare på verdenshavene, nå og i fremtiden. I flere år har vi støttet arbeidet til WWF for å bremse klimaendringene og stanse tapet av natur. Nå setter vi inn et ekstra støt for å kunne bidra til et renere hav. Sammen kan vi gjøre en forskjell.

Pengene som blir samlet inn går uavkortet til TV-aksjonen og blir utbetalt direkte til TV-aksjonen sin konto.

Bidra her

Del Spleisen i din krets for å bidra til enda mer kraft i innsamlingen.